A1 Adria League – najveća i najjača regionalna esports liga – ovoga vikenda kreće sa svojom velikom trećom sezonom, a sezona započinje kvalifikacijama za igre Counter-Strike: Global Offensive i Dota 2.

Kao što smo već prethodno pisali, dok je CS:GO dijelom A1 Adria Lige od njezinih početaka, Dota 2 je nova pridošlica te će ove godine zamijeniti dosadašnju igru League of Legends. Same kvalifikacije i početak treće sezone kreću ovoga vikenda – 25. svibnja, a dok će subote biti rezervirane za Dotu 2, nedjeljama se igra Counter-Strike: Global Offensive.

Dakako, ovo je samo početak ovogodišnje treće sezone, a velika LAN finala održat će se na Reboot InfoGameru 2019 – powered by A1. No, dotada A1 Adria League sprema još puno sadržaja i natjecanja, kao i četvrtu sezonu koja će se održati ovoga ljeta. Stoga, puno više informacija o trećoj i četvrtoj sezoni, kao i natjecanjima u drugim igrama koja će se održati u narednim mjesecima – pronađite u iscrpnom tekstu koji smo s vama podijelili prošloga tjedna – “Sve što trebate znati o novoj sezoni A1 Adria League i ključnim promjenama koje stižu!“.

Ukoliko se, pak želite informirati putem službenih stranica A1 Adria Lige, detalje ćete na ći na ovome linku.