Početkom iduće godine Conan Exiles napunit će četiri godine od izlaska kroz Early Access. Igra je u međuvremenu izašla u punom obliku, a njena prva velika ekspanzija Isle of Siptah pratit će igrin release, pa će već od idućeg tjedna izaći kroz svoj Early Access. 

Isle of Siptah upoznat će nas s potpuno novim dijelom mape – prekrasnim otokom okruženim magičnim olujama i tajanstvenim stvorenjima. Na otoku ćemo otkrivati skrivene tamnice koje kriju brojne nove neprijatelje te prijeteći toranj zaštićen crnom olujom. Ekspanzija donosi dva potpuno nova seta za izgradnju – piratskih gradova i veličanstvenih dvoraca, novi rhino mount i horde novih čudovišta za borbu.

Izdavač Funcom objavio je i okvirnu brojku igrača koji su ovaj naslov dosad zaigrali, a riječ je o njih više od 10 milijuna. Time je Conan Exiles osvanuo na prvom mjestu najprodavanijih igara ovog izdavača u 27 godina postojanja.

Ovoga vikenda na Steamu se održava i promocija te igre kroz besplatan vikend, pa ćemo je već danas od 19:00 sati (po našem vremenu) moći besplatno preuzeti. Igranje će biti besplatno sve do ponedjeljka, 14. rujna.

Ekspanzija u Early Access stiže 15. rujna, a puna verzija očekuje se u prvoj polovici 2021. godine, a Conan Exiles trenutno je moguće zaigrati na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.