Blizzard je za igrače svoje veoma popularne pucačine Overwatch pripremio novo iznenađenje. Većina onih koji su uskočili u taj FPS svijet vole što im omiljeni heroji imaju različite skinove, a uskoro će ih dobiti još nekoliko budući da je razvojni tim pripremio virtualnu proslavu Kineske nove godine.

Godinu pijetla će odjećom i ukrasima svakako proslaviti heroina iz Kine, Mei, i ona iz Južne Koreje, D.VA. Za ostatak postave će se igrači morati strpjeti do sljedećeg tjedna, ali neki od njih imaju već ideje i vizije onog što žele.

Ovo će od izlaska igre biti četvrti event u kojem će Blizzard dodati razne kozmetičke promjene, a ako im je vjerovati, svakako će preskočiti Valentinovo i Uskrs. Overwatch je nedavno premašio 20 milijuna igrača, a prva igra u FPS žanru ovog velikana igraće industrije prikupila je i brojne nagrade. Trenutno se osim kozmetičkim promjenama bave balansiranjem problematičnog skilla heroja Roadhoga koji se već neko vrijeme testira u Public Test Realm okruženju s ne baš najboljim rezultatima. Više informacija o Overwatchu možete pronaći ovdje.

overwatch event