Internetske zbunjole opet su objavile ono što nisu smjele, pa smo prije nego što je bilo predviđeno saznali datum izlaska Blizzardove nadolazeće pucačine Overwatch. Igra će na tržište stići 24. svibnja ove godine, a nekoliko tjedana prije toga trebali bismo dobiti i novu betu.

Naime, na stranicama IGN-a ovog je vikenda osvanuo promotivni plakat na kojem je jasno navedeno da će 21 dan prije izlaska Blizzard održati otvoreno beta testiranje Overwatcha. Plakat je u međuvremenu uklonjen, no kao što svi znamo – s Interneta ništa ne nestaje samo tako.

Overwatch datum izlaska

Blizzard se dosad držao izjave da će Overwatch na tržište stići u neko doba ove godine, no nakon ovog „curenja“ vjerujemo da će se brzo predomisliti i ponuditi nam službenu najavu izlaska.

Update:

Blizzard je u međuvremenu i službeno potvrdio da su glasine točne – Overwatch će biti dostupan od 24. svibnja ove godine, o čemu više možete pročitati ovdje, dok će beta na svim platformama biti aktivna između 5. i 9. svibnja. Kao bonus, igrači koji igru kupe prije 29. travnja beti će moći pristupiti već 3. svibnja. Više detalja dostupno je na battle.netu.