Ubisoft je početkom mjeseca svibnja najavio vlastiti online event kao zamjenu za E3 pressicu na kojem bismo trebali dobiti ekskluzivne novosti i otkrivanja nadolazećih igara za trenutnu i buduću generaciju konzola.

Event naziva Ubisoft Forward održat će se 12. srpnja s početkom u 21:00h po našem vremenu, dok će tzv. pre-show započeti pola sata prije, odnosno u 20:30h. Na pre-showu nas očekuju novosti o već izašlim igrama poput Ghost Recon Breakpoint, Just Dance 2020 i The Division 2, s time da su najavljena i brojna iznenađenja.

Jedno od iznenađenja koje je otkriveno unaprijed je besplatna PC verzija igre Watch Dogs 2 koju će dobiti svi oni koji se streamu eventa pridruže uživo i usput povežu svoj Uplay račun, a bit će moguće pristupiti i kratkim pitalicama putem kojih ćemo moći osvojiti i dodatne nagrade za Ubisoftove naslove.

Ubisoft je prije par dana objavio i “sneak peek” video na kojem su prikazali svoje uzdanice za ovu godinu – Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla i Hyper Scape, a o kojima bismo trebali dobiti hrpu novih informacija.

Detalje eventa možete pročitati na službenim stranicama Ubisofta.