S obzirom da su usred pandemije koronavirusa otkazani brojni gaming sajmovi, uključujući i onaj najpoznatiji – E3 2020, mnogi studiji i organizatori sajmova odlučuju se za online eventove. Tome se pridružuje i Ubisoft, koji će ovoga srpnja umjesto velike E3 press konferencije održati vlastiti samostalni specijalni digitalni event.

Kako saznajemo putem novoga tweeta na Ubisoftovom službenom twitter profilu, njihov digitalni live event zvat će se Ubisoft Forward. Bit će to prvi takav event za sami studio, s obzirom da su dosadašnje press konferencije održavali isključivo u sklopu sajmova kao što je E3.

Datum i vrijeme održavanja eventa Ubisoft Forward bit će 12. srpnja u 21h po našem vremenu, a iz studija obećavaju da nas na njemu očekuje hrpa ekskluzivnih novosti i otkrivanja o njihovim nadolazećim igrama te još puno toga. Iako nisu istaknuli o kojim se točno igrama radi, vjerujemo da ćemo dobiti detaljni(ji) uvid u gameplay nadolazeće igre Assassin’s Creed Valhalla.

Vrlo vjerojatno nas očekuju novosti i o drugim nadolazećim od prije poznatim igrama u razvoju, kao što su Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters i Rainbow Six: Quarantine, o kojima već neko vrijeme nije bilo nikakvih novosti. Moramo priznati da bismo se ponajviše obradovali novostima za akcijsku avanturu Beyond Good and Evil 2, a ne bismo se bunili ni da konačno najave novu igru Prince of Persia. 🙂 Što vi kažete?