Za gaming entuzijaste i one koji se tako osjećaju, današnji dan označava svojevrsni neslužbeni početak razdoblja ljetnih online evenata, u čijem će centru biti digitalni E3 2021, koji traje od 12. do 15. lipnja. Čast da pokrene interesantno pred-E3 razdoblje pripala je ovogodišnjem drugom izdanju online eventa Guerrilla Collective Showcase, kojega ćemo moći pogledati danas (subota, 5. lipnja) od 17h.

Prošlogodišnji Guerrilla Collective Showcase također se odvijao u lipnju te je bio podijeljen u dvije zasebne epizode. Tako će biti i ove godine, Prva epizoda live eventa kreće danas u 17h, dok će se druga epizoda odvijati na službeni prvi dan sajma E3 2021, odnosno 12. lipnja, također u 17h.

Bit će tu hrpa premijera novih igara, najavnih trailera za postojeće i već od prije poznate igre, te brojna druga iznenađenja i novosti. Primjerice, prošlogodišnji Guerrilla Collective Showcase donio nam je nove trailere za System Shock Remake, Baldur’s Gate III, Disco Elyisium, Persona 4 Golden, zatim danas planetarno popularni Valheim, ali i neke druge izrazito važne indie igre, kao što su najava ekspanzije za Frostpunk, Genesis Noir, Slay The Spire, Metal: Hellsinger, 30XX, Evil Genius 2 i mnoge druge.

Što nas sve očekuje na današnjoj prvoj epizodi live eventa Guerrilla Collective Showcase, saznat ćemo u 17h. Sami event moći ćete pratiti putem YouTubea, na poveznici koju donosimo u nastavku ove vijesti.