Kooperativna RPG pucačina Outriders razvojnog studija People Can Fly (poznati po igrama BulletstormGears of War: Judgment i sl.) već je jednom odgođena početkom ove godine, no sada je dobila još jednu odgodu te po novome ipak ne izlazi tijekom ovih božićnih blagdana, već je prebačena na 2021. godinu.

Vijest je to koju je sinoć objavio izdavač Square Enix na svojoj službenoj stranici, ističući da je glavni razlog odgode želja za kompletnom integracijom cross-play funkcionalnosti, s obzirom da će igru moći zajedno igrati igrači na svim platformama (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S).

U samoj novoj objavi o odgodi, suvoditelj studija iz Square Enix External Studiosa Jon Brooke istaknuo je i da će svi koji Outriders kupe za PS4 i Xbox One – dobiti besplatnu nadogradnju igre za PS5 i Xbox Series X/S. Odlična je to vijest, uz onu da igra neće imati mikrotransakcije, što smo saznali i prenijeli u svibnju ove godine.

Outriders tako, po novome, izlazi 2. veljače 2021. godine za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S, a povodom novog datuma izlaska stigao je i novi trailer: