Otvorene prijave za 20.000 eura vrijednu VIP Adria League powered by ESL, čija će se velika live završnica odvijati na ovogodišnjem sajmu Reboot infoGamer.

Prijave za VIP Adria League, do sada najveću i fondom najbogatiju esports ligu u regiji, od danas su otvorene i prijaviti se mogu sve LoL i CS: GO ekipe na stranicama ESL Play platforme pod sekcijom “Upcoming qualifiers!”. Prva kvalifikacijska runda odigravati će se 19.08.

Kroz četiri kvalifikacijske runde za VIP Adria League powered by ESL tražiti će se po četiri najbolja tima iz obje igre kako bi se pridružili istom broju unaprijed pozvanih momčadi, a svi će nadmetati za veliku finalnu završnicu na ovogodišnjem Reboot infoGameru u 11. mjesecu koji nikako ne smijete propustiti. Kvalifikacijske runde za 20.000 eura vrijednu regionalnu ligu održavati će se četiri uzastopna tjedna – 19.08., 26.08., 02.09. i 09.09. Bitno za dodati je kako u svakoj rundi samo pobjednički tim osigurava mjesto u grupnoj fazi natjecanja.

Grupna faza prema trenutnom rasporedu starta 19.09. odnosno mjesec dana nakon početka prve kvalifikacijske runde, a veliko finale kojemu će prisustvovati po četiri najbolje ekipe održavati će se u sklopu ovogodišnjeg rekordnog izdanja Reboot infoGamera. Karte za sajam su već u prodaji putem sustava Entrio i fizički na svim prodajnim mjestima Entria.

PRIJAVE PUTEM LINKA.