Još jedan mjesec je pred nama, a tri nove igre će usrećiti korisnike usluge PS Plus. Sljedeći mjesec to su Lego 2K Drive, Powerwash Simulator i Sable. Igre će članovima PlayStation Plusa od utorka, 5. prosinca do ponedjeljka, 1. siječnja.

Lego 2K Drive (PS4, PS5)

Lego 2K Drive igra je koju su u svibnju ove godine lansirali 2K i Visual Concepts, a radi se o trkačkom otvorenom svijetu Bricklandia koja se sastoji od niza regija slobodnih za istraživanje. Igrači mogu koristiti maštu i kreirati svoja vozila s 1000 Lego komada te rješavati mini-igre i izazove koje svijet nudi. Igra uključuje kooperativni i natjecateljski mod.

Powerwash Simulator (PS4, PS5)

Korisnici će ovih blagdana imati priliku isprobati visokotlačno pranje u Powerwash Simulatoru koji će biti dostupan na konzolama PS4 i PS5. Kao što sam naziv kaže, radi se o igri u kojoj igrači uklanjaju naslage nečistoće s vozila, zgrada, parkova i drugih predmeta da bi postali profesionalni čistači i proširili svoj posao. Čistiti možemo solo ili s prijateljima u co-opu.

Sable (PS5)

Za vlasnike konzole PS5 stiže igra Shedworksa i Raw Furyja, Sable je hvaljeni naslov iz 2021. godine smješten u otvoreni svijet Midden gdje igrači preuzimaju ulogu Sable, mlade djevojke koja, spremajući se za obred odrastanja, odlazi u avanturu pronalaska odgovarajuće obredne maske i usput istražuje prekrasan svijet te upoznaje različite likove.