[UPDATE – 22:05h] S obzirom na to da prva epizoda premijernog izdanja WitcherCona još uvijek traje u trenutku pisanja ove vijesti, naknadno je stigao i premijerni teaser trailer za drugu sezonu Netflixove serije The Witcher, koji prenosimo u nastavku. Ispod trailera naći ćete originalnu vijest s više detalja, objavljenu nešto ranije.

[ORIGINALNA VIJEST – 21:44h]

Danas je počelo prvo izdanje konvencije WitcherCon, na kojemu smo, naravno, saznali kada ćemo napokon na malim ekranima gledati drugu sezonu Netflixove serije The Witcher.

Druga sezona na pretplatnički streaming servis Netflix stiže 17. prosinca ove godine i to u osam epizoda. Radnja će nas napokon odvesti u Kaer Morhen, utvrdu i utočište bratstva vještaca, gdje će mlada Ciri napokon započeti svoj trening.

Osim toga, otkriveni su i nazivi epizoda, a iako će ih sve skupa biti osam, Netflix mudro skriva ime posljednje epizode, potencijalno jer se radi o spoilerima 🙂 

· Epizoda 1 – A Grain of Truth
· Epizoda 2 – Kaer Morhen
· Epizoda 3 – What Is Lost
· Epizoda 4 – Redanian Intelligence
· Epizoda 5 – Turn Your Back
· Epizoda 6 – Dear Friend
· Epizoda 7 – Voleth Meir
· Epizoda 8 – [Nepoznato]

Nadalje, putem twittera je objavljeno i nekoliko novih fotografija iz serije, a one uključuju prikaz barda Jaskiera usred svirke, Ciri u napetom treningu s Lambertom u utvrdi Kaer Morhen, odličnu fotku Geralta i Ciri kako jašu na Roachu te plakat koji otkriva datum izlaska nove sezone.

Saznali smo i kako će sama utvrda Kaer Morhen izgledati u seriji, pa predlažemo da video o tome, direktno sa seta, pogledate u videu u nastavku, dok još nekoliko novih “behind the scenes” videa originalno prikazanih na WitcherConu možete pogledati i na službenom YouTube kanalu serije The Witcher.