Funcom – poznati norveški studio koji se, između ostaloga, ove godine proslavio survival igrom Conan Exiles – već neko vrijeme u suradnji sa studiom The Bearded Ladies radi na taktičkoj avanturi Mutant Year Zero: Road to Eden, a jučer su, nakon punih 24 sata livestreama koji je mistično odbrojavao vrijeme do – nečega, otkrili da je to “nešto” potpuno novi trailer s četvrtim igrivim likom iz igre.

Dosada otkrivenih troje igrivih likova su patak Dux, mistična žena Selma i svinja Bormin, a novo otkriveni lik je ženska lisica imena Farrow – tihi ubojica koja je specijalizirana za stealth i asasinacije.

Kako stoji u opisu lika na službenoj stranici igre, Farrow je jedna od likova koje ćemo moći regrutirati tijekom ekspedicija u takozvanoj Zoni – svijetu igre Mutant Year Zero, a njezine vještine i oprema fokusirani su na brzinsko i tiho rješavanje neprijatelja. O njezinom porijeklu ne zna se puno, čak do te mjere da ni ona sama ne zna otkuda je te ćemo tijekom igre otkrivati više detalja o njezinoj pozadinskoj priči.

Njezina glavna mutantska sposobnost je Silent Assassin, koja joj poduplava kritične napade i povećava joj šansu protiv neprijatelja dok je skrivena. Stoga će biti iznimno bitno koristiti ju za inicijalne napade u stealth modu – jednom od dva načina započinjanja borbe u igri Mutant Year Zero: Road to Eden koji nam, umjesto direktnog sukoba, daje potez prednosti nad neprijateljima.

Mutant Year Zero: Road to Eden izlazi za samo nekoliko dana – 4. prosinca i to za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Dok čekate izlazak igre, puno više detalja o tome koje i kakve mutacije i stat boostove će imati Farrow možete pročitati na ovome linku sa službene stranice o igri, a u nastavku pogledajte njezin novi najavni trailer.