Iako se ovogodišnje izdanje konvencije BlizzCon trebalo održati tek u studenom (kao i svake godine do sada počevši od 2013. godine), od izvršne producentice konvencije Saralyn Smith stiže neugodna vijest. BlizzCon se ove godine zbog pandemije koronavirusa ipak neće održati.

U objavi koju možete pročitati na službenim stranicama BlizzCona stoji da su organizatori u mjesec i pol dana od posljednje objave (u kojoj se samo nazirala mogućnost neodržavanja ovogodišnjeg izdanja konvencije) došli do zaključka da je ovogodišnji BlizzCon najbolje otkazati, s ciljem sprječavanja daljnjeg širenja zaraze koronavirusom. Organizatori žale zbog nemogućnosti “punjenja svojih geekovskih baterija” s drugim posjetiteljima ove jeseni, ali obećavaju nam da ćemo se ponovno susresti.

Ako ništa, onda u nekom online obliku za koji još uvijek nema službene potvrde, ali Smith spominje početak 2021. godine. Ni veliki esports eventi u režiji Blizzarda neće ostati zakinuti, pa se tako aktivno traži i najbolja alternativa za njih. Više detalja o svemu trebali bismo dobiti u narednim mjesecima.