Prošao je solidan broj godina otkad smo prvi put zaigrali akcijsku igru u kojoj koristite jedan ili dva prsta, a koncept koji zvuči toliko jednostavno bio je veoma dobro izveden da smo se mogli zabavljati satima. Razvojni tim Silver Dollar Games je prošle godine najavio nastavak na taj indie hit kojeg su nazvali One Finger Death Punch 2.

Braća Flook rade na igri već pet godina, a Jon za nju kaže sljedeće: “Naša jedina želja je da se igrači opet osjećaju kao kung-fu legende na svakoj stazi i u svakom igraćem modu kojeg zaigraju”. Iako nas do izlaska dijeli nešto više od dva mjeseca, dobili smo priliku preuzeti demo verziju u kojoj možemo koristiti napredne tehnike raznih borilačkih vještina kako bi prešli tutorial i nekoliko staza na prvoj mapi.

One Finger Death Punch 2 je u izradi za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch. Na PC bi igra trebala stići 15. travnja, dok će igrači koji igraju na druge tri platforme morati pričekati kraj ove godine. Više informacija o igri možete pronaći na službenim stranicama, a demo možete preuzeti na Steamu.