Arkadna košarkaška igra NBA Playgrounds od danas je dostupna za igranje, objavio je Saber Interactive. Radi se o igri koja je temeljena na 2v2 modu, a oni koji odluče virtualno bacati loptu u koševe imat će pristup svih 30 NBA timova i velikoj postavi aktivnih igrača i onih koji su odlučili da je vrijeme za mirovinu.

Poanta ove igre je demonstrirati svoje vještine u izvođenju svakakvih suludih poteza i zakucavanja, a kako se radi o arkadi ima “power-upova”, karta za sakupljanje, posebnih tehnika te za kraj “ubojitu hip-hop glazbu”. Od modova koji su implementirani spominju se offline kooperativni mod za dva igrača, kompetitivni online mod za dva igrača, offline mečevi za četiri igrača ili možete igrati sami.

NBA Playgrounds je izašao za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch te se na sve četiri platforme prodaje po cijeni od 19,99 eura. Verzija za Nintendovu konzolu zasad nema online funkcionalnost, ali će ona biti ubačena u narednih nekoliko dana. Ispod teksta bacite oko na launch trailer, dok se druge informacije nalaze na službenim stranicama.