Activision i Infinity Ward na tržište su danas plasirali svoj Call of Duty: Infinite Warfare, a paralelno s igrom objavljen je i niz recenzija iza kojih stoje mediji koji su imali rani pristup igri. Sudeći prema njihovim reakcijama – igra nije podbacila.

U trenutku pisanja ovog teksta na popularnom Metacriticu Infinite Warfare označen je s više nego pozitivnom prosječnom ocjenom 81/100 temeljenom na 39 recenzija koje zadovoljavaju Metacriticove kriterije. Iza njih stoje više i manje poznate publikacije, pa smo – da ne morate sami – izdvojili one najzvučnije i njihove ocjene.

Ekipa iz Telegrapha igru je nagradila maksimalnom ocjenom naglasivši kako se radi o briljantnom popcorn FPS-u koji donosi najbolje CoD iskustvo u posljednjih nekoliko godina. Podjednako su zadovoljni bili u Game Informeru, čiji je recenzent napisao kako igra nudi zanimljivu singleplayer komponentu te robustan multiplayer koji bi trebao odgovarati svakom zaljubljeniku u mrežne pucačine.

Gamespot je bio nešto rezerviraniji (8/10) uz naglasak na to da Infinite Warfare nudi najbolju priču serijala, no uz nekoliko propusta u multiplayeru kojem je zamjerio nedostatak inovativnosti. Ekipa iz Destructoida napisala je kako igra nudi napredak u odnosu na prethodnika, te pohvalila kooperativnu komponentu Zombies in Spaceland, no također zamjerila manjak bitnijih promjena u multiplayeru.

Sve recenzije koje su ušle u Metacriticovu računicu možete pronaći ovdje.