Posljednji krug Kviki Battle Royalea je završio i nagradni natječaj “Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 powered by A1” je priveden kraju. Nadmetanje je bilo napeto, ali samo tri dobitnika osvajaju vrijedne glavne nagrade.

Stoga ovim putem objavljujemo TOP 3 natjecatelja koji su uz već osvojene VIP ulaznice iz prethodnog kruga svojim dodatnim prijavama osvojili prva tri mjesta u nagradnom natječaju Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1!

Kao što smo već prethodno spominjali, tri glavne nagrade su:

1. mjesto: PS4 Pro + Death Stranding Special Edition

2. mjesto: PS4 Slim + FIFA 20

3. mjesto: PS4 Slim + MediEvil

Dakako, onaj tko je na prvom mjestu osvaja PlayStation 4 Pro s igrom Death Stranding, na drugom mjestu PlayStation 4 Slim s igrom FIFA 20, a trećeplasirani natjecatelj osvaja PlayStation 4 Slim s igrom MediEvil. Odabir nije bio nimalo lak, no naš stručni web tim odlučio se za sljedeća top 3 natjecatelja koji su osvojili tri glavne nagrade.

TOP 3 NATJECATELJA:

1. MJESTO:

Luka Starman

2. MJESTO: 

Marko Stanić

3. MJESTO: 

Filip Anii Mihajlović‎

Iskrene čestitke Luki, Marku i Filipu na sjajnim prijavama i osvojenim nagradama! Također, ovim putem zahvaljujemo apsolutno svim natjecateljima koji su se prijavili na nagradni natječaj Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 powered by A1!