U novoj epizodi Night City Wirea, CD Projekt RED objavio je novi cinematic trailer nadolazeće ekspanzije Cyberpunk 2077: Phantom Liberty u kojoj će glumac Idris Elba imati najvažniju ulogu. U videu možemo vidjeti Solomona Reeda, kojeg utjelovljuje Elba – rekli bi doslovce. Naravno, Elba je odradio veliki posao u davanju glasa Solomonu, što možete vidjeti i u videu Behind the Scenes: Idris Elba, i jedva čekamo čuti i doživjeti taj najavljeni splet emocija Reeda na koji se Idris posebno pripremao. No, ono što nas već sada fascinira je količina detalja u cinematic traileru – posebice animacije i uvjerljivost izražavanja Solomonovog lica. Kao da su uključili filter: “make it CG (Computer Generated) like” na klasično snimljeni materijal s Elbom ispred kamera. Iako proces nije niti približno tako jednostavan. Svakako preporučujemo da ga pogledate (ako već niste) te saznate što se dogodilo sedam godina prije Phantom Libertyja.

Pored spomenutog trailera, direktor igre Gabe Amatangelo govorio je o obnovljenim perkovima i skill treeju, o čemu smo pisali i ranije. Kao bonus, dobili smo Cyberpunk 2077 Build Planner – besplatni alat u kojem igrači mogu kreirati i planirati svoje buildove.

Podsjećamo kako će 21. rujna biti pušten besplatni Update 2.0 s redizajniranim gameplay elementima za sve vlasnike bazne igre Cyberpunk 2077 na PC-ju i konzolama ove generacije. Dok će ekspanzija Phantom Liberty stići nekoliko dana kasnije, točnije 26. rujna za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Ako želite do tada pripremiti slušne receptore – predlažemo da poslušate službeni soundtrack Phantom Libertyja.