No Man’s Sky – igra koja je izašla još 2016. godine u izdanju koje nikome nije bilo po volji, a potom je kroz godine postala sve ono što su igrači i htjeli od nje – sada dobiva još jednu i to osmu po redu besplatnu nadogradnju imena Synthesis.

Posljednja i to najveća dosad nadogradnja imena BEYOND u igru je stigla u kolovozu ove godine te sa sobom donijela izgradnju još više baza, prave multiplayer misije i podršku za VR, a Synthesis dolazi već sutra (četvrtak, 28. studenog). Ova nova nadogradnja u No Man’s Sky donosi sve ono što, prema riječima razvojnog studija Hello Games, nije stalo u Beyond, ali i druge značajke koje su igrači od tada pa do danas zahtijevali.

Između ostaloga, to je nekoliko različitih Multi-alata, poboljšanja za editor okoline i jahanje čudovišta u VR-u. Exocraft iz prvog lica uz novu nadogradnju bit će dostupan i bez VR-a, u igru stižu nove odore, zatim VR photo mode, nove tehnologije, novi dijelovi za izgradnju baza, poboljšanja svemirske mape dostupne u vašem brodu te još puno puno toga.

Nova nadogradnja Synthesis u No Man’s Sky, ponavljamo, dolazi sutra – 28. studenog i to na sve tri platforme – PC, PlayStation 4 i Xbox One.