RPG Nioh, koji prati Samuraja Williama u putovanju feudalnim Japanom prepunim nadnaravnih pojava, izašao je najprije kao ekskluziva za PlayStation 4 početkom veljače prošle godine. Osam mjeseci nakon toga, Team Ninja pripremio je i verziju za PC, pa su igrači na svojim računalima mogli vidjeti zašto je igra bila toliko dobro ocijenjena.

Sada, nešto manje od godine i pol nakon njenog izlaska, razvojni je tim objavio nove prodajne rezultate. Uspjeli u tom periodu na obje platforme premašiti brojku od 2 milijuna prodanih primjeraka, koja je za jedan takav RPG s veoma kompleksnim borbenim mehanikama i mnogo umiranja prilično impresivan podatak.

Iako se razvojni tim do sada još nije izjasnio, možda će to biti dovoljno da nekad počnu raditi na nastavku. Osim osnovne igre, Nioh je proširen i s tri DLC-a, a već je neko vrijeme moguće kupiti sav sadržaj kroz Complete Edition. Ako vas zanima kako Nioh izgleda, možete baciti oko na trailer, dok ćete detaljni opis igre pronaći na službenim stranicama.