Tijekom EVO 2018 turnira u borilačkim igrama koji se odvijao ovoga vikenda, Namco je najavio kako će Tekken 7 dobiti još boraca, među kojima je i zloglasni Negan iz serije i stripova The Walking Dead.

Tekken 7 će dakle dobiti drugu sezonu dodatnog sadržaja za igru koja će uključiti šest novih likova u rosteru, a novi season pass s kojim ćete dobiti pristup svima njima bit će eventualno najavljen.

U traileru kojeg je Namco pokazao saznali smo o koja se nova tri borca radi, a najviše nas je iznenadilo uključivanje Negana iz The Walking Deada, a čini se da će Negan kojeg nam Namco prikazuje biti onaj iz serije budući da će mu se izgled temeljiti na glumcu koji će po svemu sudeći posuditi čak i svoj glas u igri. Nažalost trailer ne pokazuje Negana u akciji, no zato smo dobili gameplay za Annu i Leija Wulonga.

Anna Williams, inače sestra Nine Williams, vrši funkciju tjelesne čuvarice Kazuye Mishime, a povremeno se pojavljivala u prijašnjim nastavcima franšize Tekken. Lei Wulong borac je inspiriran glumcem Jackijem Chanom, a on se vraća na velika vrata zajedno sa svojim specifičnim stilom borbe koji imitira pokrete životinja.

Trailer za nove likove pogledajte u nastavku: