Ako ste ikad sumnjali u kvalitetu i darežljivost Microsoftovog odličnog pretplatničkog servisa Xbox Game Pass, ponuda za siječanj zaista bi vas mogla uvjeriti da se na Game Pass vrijedi pretplatiti. Od danas su, naime, uz sve ostale igre, u cijeni pretplate dostupni Tekken 7 i Children of Morta, a uskoro stižu i GRIS i A Plague Tale: Innocence.

Prve dvije igre na listi (Tekken 7 i Children of Morta) možete preuzeti i igrati već sada, kako na Game Passu na konzoli Xbox One, tako i na Game Passu za PC. Ovdje valja istaknuti kako će druge dvije igre – predivni ali pomalo depresivni platformer GRIS i nama osobno jedna od najboljih avantura prošle godine – A Plague Tale: Innocence doći na Game Pass za PC i to nešto kasnije tijekom ovoga mjeseca.

Također, uz sve ove zaista fantastične igre, iz Microsofta u novoj objavi ističu kako je sada možda i najbolje vrijeme da nabavite Xbox Game Pass za PC (koji je još u beti), s obzirom da upravo traje promocija u kojoj svoja prva tri mjeseca pretplate dobivate po cijeni od samo 1 dolar.

Za kraj, podsjećamo da je tek nedavno, prije samo dva tjedna, na Xbox Game Pass stigao i GTA V, o čemu smo više pisali na ovome linku.