Prije tri tjedna najavljeno proljetno izdanje live ceremonije Future Games Show napokon se odvija večeras u 23h te donosi novosti, hrpu trailera i najave za više od 40 nadolazećih igara za PC i konzole.

O eventu smo više prenijeli prilikom njegove najave, no vrijedi ponovno istaknuti: radi se o live showcaseu koji je originalno zaživio prošloga ljeta kao jedan od brojnih digital-only eventova koji su usred pandemije koronavirusa zamijenili sajam E3. Future Games Show organizira portal GamesRadar+, a današnje proljetno izdanje FGS-a bit će jedno od tri najavljena za ovu godinu.

Od indie igara do AAA projekata koji izlaze ove i tijekom nadolazećih godina, FGS večeras donosi uvid u igre koje dolaze na sve platforme i uključuju sve žanrove, a bit će tu i poneka svjetska premijera. Show će voditi zvijezde i glasovni glumci iz igre Resident Evil 3 Remake – Nicole Tompkins (Jill Valentine) i Jeff Schine (Carlos Oliveira).

I dok sami show počinje u 23h, nikako nemojte propustiti i njegov pre-show s početkom u 22:45h, tijekom kojega će njemački studio Daedalic Entertainment prikazati svjetsku premijeru gameplaya za njihovu stealth avanturu The Lord of the Rings: Gollum i još šest drugih igara. Future Games Show moći ćete pratiti uživo putem portala gamesradar.com, ali i na njihovim društvenim kanalima TwitchYouTube i Facebook, odnosno u nastavku ovoga teksta: