2K je najavio WWE 2K Battlegrounds, novu igru smještenu u kečerski svijet WWE-a koja će nam omogućiti arkadno iskustvo profesionalnog hrvanja u punom opuštenijem tonu naspram simulacijski nastrojenog serijala WWE 2K. 

Za razvoj igre pobrinut će se Saber Interactive najpoznatiji po kooperativnom pucačini World War Z te NBA 2K Playgrounds. Igra je poprilično stilizirana i šaljivog art stila, a kečeriranje u Battlegrounds bit će puno epskije i suludije  što nas poprilično veseli

2K je najavio da igra stiže na jesen ove godine te da nam uskoro slijedi više informacija. 

Osim najave Battlegrounds, 2K se osvrnuo i na otkazivanje WWE 2K21 u otvorenom pismu fanovima. Podsjećamo, WWE 2K21 neće izaći zbog WWE 2K20 koji je imao ogromnih problema po izlasku zbog sulude količine bugova i generalno nedovršenog stanja u kojem je igra izdana. Prethodno smo pisali i o tome kako WWE 2K20 nije razvijao dugogodišnji japanski razvojni studio Yuke’s već da je razvoj na igri preuzeo Visual Concepts koji je zadužen za serijal NBA 2K. 

Iz 2K-a su u otvorenom pismu rekli kako su dosad izbacili hrpu poboljšanja za 2K20 i uveli pregršt novog sadržaja, no da će ove godine preskočiti 2K21 kako bi developeri imali više vremena za razvoj nove igre u serijalu i veći skok u kvaliteti i cjelokupnoj prezentaciji.