[UPDATE] Potvrđeno je kako Call of Duty: Modern Warfare neće imati tradicionalnu sezonsku propusnicu, a igrače očekuju besplatne mape i dodatan sadržaj.

Želja developera je i ujediniti zajednicu, a to će učiniti na možda najbolji mogući način – uvođenjem crossplaya između igrača na PC-u i konzolama u multiplayer komponenti igre.

[Originalna vijest]

Activision je upravo najavio Call of Duty: Modern Warfare, a odmah nam je poznat i datum izlaska – moderno ratovanje vraća se 25. listopada ove godine.

Prvi trailer izgleda zaista spektakularno, a ekipa iz Digital Foundryja potvrdila je kako se sve što smo vidjeli u traileru vrtilo na PlayStationu 4 Pro što je poprilično impresivno.

Call of Duty: Modern Warfare opet će nas spojiti s kapetanom Priceom, a usprkos povratku ikone serijala, novi Modern Warfare je svojevrsni blagi reboot serijala koji će biti puno ozbiljniji, mračniji i dramatičniji nego bilo koji Call of Duty dosad.

Infinity Ward, razvojni studio koji potpisuje originalnu Modern Warfare trilogiju, opet stavlja veliki naglasak na single-player i kampanju, a očekuje nas povratak klasičnog multiplayer ali i kooperativnih operacija.