Činjenica kako je Monster Hunter World najuspješnija igra iz kuhinje razvojnog studija Capcom poznata nam je već neko vrijeme, a prema posljednjim informacijama, izgleda kako njenom uspjehu još nije došao kraj.

Prema posljednjim informacijama iz Capcoma, velika ekspanzija Monster Hunter World: Iceborne, koja je prvo stigla na platforme PlayStation 4 i Xbox One, a prije tjedan dana i na platformu PC, prodala se u nevjerojatnih 4 milijuna primjeraka!

Da stvar bude bolja, ekspanzija Iceborne je dala vjetar u leđa originalnoj igri čija je prodaja porasla s 8 milijuna primjeraka u svibnju 2018. godine do 13 milijuna primjeraka u rujnu 2019. godine, a danas Capcom slavi nevjerojatnih 15 milijuna prodanih primjeraka!

Nismo sigurni koliko će dugo rasti prodaja Monster Hunter Worlda, ali uzevši u obzir da u rujnu ove godine stiže film Monster Hunter, ne bi nas čudilo da prodaja igre premaši i brojku od 20 milijuna.

Podsjećamo vas, Monster Hunter World i njegova ekspanzija Iceborne dostupni su na platformama PC, PlayStation 4 i Xbox One.