Monster Hunter World je novi RPG u serijalu koji je do sada uglavnom bio popularan na istoku i među zagriženim fanovima tog žanra. Capcom je u novom nastavku odlučio nekim promjenama napraviti pristupačniju igru koju će istovremeno izdati za PlayStation 4 i Xbox One u cijelom svijetu, a rezultat je krajnje impresivan.

Danas je stigla vijesti o tome kako je ta igra nadmašila prodajne rezultate svih njihovih prethodno izdanih naslova, a budući da Capcom kao izdavač i razvojni tim postoji već 38 godina i iza sebe ima brojne popularne franšize kao što su Mega Man, Dead Rising, Street Fighter i Resident Evil, znači da je razvojni tim uspješno približio Monster Hunter World velikom broju igrača.

Nedavno je Capcom proslavio 6 milijuna prodanih primjeraka, a sada su već stigli do brojke od 7,5 milijuna. Osim što će se konzolaška verzija sigurno još dobro prodavati, krajem godine stiže i PC port tako da izdavač može biti veoma zadovoljan.

Monster Hunter World izašao je 26. siječnja za PlayStation 4 i Xbox One, a već se šuška o novim dodacima i beštijama koje će biti ubačene u igru. Do sada su igrači također mogli uživati u Horizon: Zero Dawn i Street Fighter crossoverima. Ako vas nešto zanima o tom RPG-u, posjetite veoma detaljne službene stranice.