Monkey King: Hero is Back (čiju recenziju možete čitati u časopisu Reboot broj 65, upravo na kioscima) na tržište je uz pomoć izdavača THQ Nordic izašao prošloga mjeseca, 17. listopada, a danas je stigao i njegov prvi DLC imena Uproar in Heaven.

Ukoliko niste upoznati s Monkey Kingom, radi se o akcijskoj avanturi baziranoj na istoimenom hit animiranom kineskom filmu iz 2015. godine, a inspiraciju crpi iz literarnih djela i mitova japanske povijesti, posebice iz književnog djela “Journey to the West” iz 16. stoljeća, s protagonistom Sun Wukongom u glavnoj ulozi.

Što se tiče DLC-a Uproar in Heaven, radnja se odvija 500 godina prije događaja glavne igre, dok Sun Wukong nije izgubio svoje moći i prije nego su ga bogovi zatočili, a DLC se ponajviše oslanja na samu akcijom nabijenu i koreografiranu kung fu borbu, umjesto avanturističkog istraživanja koje je bilo glavnim dijelom igre.

Trailer za Monkey King: Hero is Back DLC Uproar in Heaven pogledajte u nastavku, a nabaviti ga možete za PlayStation 4 na PS Storeu po cijeni od 76kn te za PC putem Steama za 10 eura.