Razvojni tim koji se proslavio s trkaćim igrama, Codemasters, i izdavač Deep Silver objavili su nove detalje o nadolazećoj igri Micro Machines World Series. Radi se o novoj igri u relativno poznatom serijalu u kojem igrači upravljaju autićima na raznim stazama prepunim svakakvih zamki i prepreka.

Evo što je izvršni producent Chris Gray imao za reći: “Micro Machines World Series je novi pogled na serijal koji će zabaviti igrače upoznate s njim i one koji će Micro Machines zaigrati po prvi put. Budući da je serijal omiljen kod velikog broja igrača, veselimo se što smo pripremili verzije za PS4, Xbox One i PC. Uz povratak klasičnih modova Race i Elimination, uzbuđeni smo zbog novih Battle Arena. Veoma je zabavno kad u istom meču imate 12 igrača koji se bore s različitim vozilima i ludim oružjima. Igrači će biti oduševljeni.”

Od sadržaja koji je pripremljen za novu igru spominju se još i Capture the Flag, Territory i 6v6 Deathmatch modovi, 15 različitih arena, 12 novih vozila od kojih svako ima svoja oružja. Micro Machines World Series je dobio prvi gameplay video koji se nalazi ispod teksta, a uz to je određen i datum izlaska – 23. lipnja za sve tri platforme. Više detalja možete potražiti na službenim stranicama.