2020. godina tek je počela, a već sa svih strana dolaze sretne vijesti za vlasnike Nintendove hibridne konzole. Tako smo danas saznali da i Metro Redux krajem veljače dolazi na Nintendo Switch!

Vijest je to koju su danas s ponosom objavili izdavač Deep Silver i razvojni studio 4A Games te su tako obznanili da će 28. veljače 2020. poboljšane i kompletne verzije igara Metro 2033 i Metro: Last Light ugledati svjetlo dana na Nintendo Switchu, kako fizički na policama dućana, tako i digitalno u online dućanu Ninteno eShop. Podsjećamo, Metro Redux je paket koji sadrži prve dvije gore spomenute igre ovog poznatog serijala i to s njihovim kampanjama kombiniranima u jednu “epsku solo avanturu”, ali i s kompletnim DLC dodacima koji priči igre dodaju 10 sati bonus sadržaja.

Kako ističu u najavi dolaska Metro Reduxa na Switch, kompletno fizičko izdanje ovog paketa bit će veličine 16GB bez potrebe za dodatnim skidanjem sadržaja, a za sve one koji preferiraju digitalnu kupnju, obje igre zajedno, ali i pojedinačno moći će se kupiti i skinuti s već spomenutog Nintendo eShopa.

Metro Redux na Nintendo Switch dolazi 28. veljače, a u nastavku pogledajte i novi trailer objavljen povodom najave dolaska igre na Nintendovu hibridnu konzolu: