Svaki ljubitelj serijala Halo koji je zaigrao Halo: The Master Chief Collection na Xboxu One je zaželio da postoji način za odabrati koje će sve igre i modove igrati online i da ga na temelju tih izbora matchmaking spoji s igračima istih želja.

Na sreću, prije nekoliko dana, Brian Jarrard, Community direktor 343 industresa je na svom Twitter profilu objavio “sneak peek” Match Composera – novog matchmaking izbornika pomoću kojega ćemo raditi upravo ono što smo željeli raditi svih ovih godina od kako je kolekcija na tržištu.

Na fotografiji možemo vidjeti Game Size opciju pomoću koje ćemo izabrati s koliko igrača želimo igrati, Games Included dio će služiti za izbor igara, a pomoću Game Types Included ćemo birati koje modove unutar odabranih igara želimo zaigrati.

Match Composer nećemo čekati dugo jer je gospodin Jarrard ispod fotografije napisao da ćemo ovu značajku uskoro vidjeti na testnim serverima, a veoma brzo i na public serverima.

Hoće li vam dolazak Match Composera stvoriti želju da se vratite ovoj igri? Slobodno nam ostavite komentar na našem forumu.