Čekanje je gotovo – saga zvana Life is Strange 2 upravo se nastavlja te je na tržište napokon izašla Epizoda 3 – simboličnih tri i pol mjeseca nakon prošle epizode.

Treća epizoda imena “Wastelands” bit će svojevrsni obrat situacije u dosadašnjem putu naših protagonista Seana i Daniela. Naime, kao što je studio DONTNOD Entertainment već prije objavio, braća Sean i Daniel ovoga puta naći će se u društvu zajednice lutalica na rubu društva, doživjeti nova iskustva, susresti nove prijatelje i izazove te putem naučiti puno o sebi. Novi odnosi i poznanstva stvorit će određenu neslogu između naših protagonista, a njihovo zajedništvo postat će upitno.

Nakon bijega iz gradića Beaver Creek na kraju prošle epizode, braća nastavljaju put za Meksiko. Ponovno će sresti Cassidy i Finna (koje smo također vidjeli u drugoj epizodi), a izgleda da će svi zajedno upasti u nevolje neplaćenog rada na farmi na kojoj se ilegalno uzgaja marihuana.

Ususret izlasku epizode, nedavno je izašao i službeni launch trailer, kojega možete pogledati u nastavku.

Uživajte u novoj i upravo izašloj trećoj epizodi koja je od sada dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One, jer Life is Strange 2 – Epizoda 4 očekuje nas tek pred kraj ljeta, točnije 22. kolovoza.