Objavom na svojoj službenoj web stranici, Bethesda je obznalila lansiranje Fallout 1st premium pretplate za kontroverzni online RPG Fallout 76. Pretplata donosi privatne servere, ali i ekskluzivne iteme te bonuse za članstvo.

Igrači će tako, za paprenu cijenu od 15 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, dobiti mogućnost kreiranja privatnog svijeta za do sedam prijatelja. Gameplay ostaje identičan onome iz Adventure moda, a svi likovi koji ulaze u Fallout 1st privatne servere, moraju biti već postojeći.

No, “dobra” vijest u ovoj iznenađujućoj Bethesdinoj pretplati je da ne moraju svi igrači biti pretplaćeni na Fallout 1st kako bi zaigrali na privatnim serverima, već je dovoljno da nositelj plaća pretplatu. Privatni serveri, barem trenutno, dolaze bez dodatnih modifikacija, a Bethesda tvrdi kako se iznimno raduju implementiranju te opcije u budućnosti.

Što ćete sve dobiti pretplatom? Pa, krenimo redom. Tu je 1650 Atom bodova svakog mjeseca, koje možete iskoristiti u Atomic Shopu na različite odjevne predmete ili ikonice, uz dodatan popust u toj trgovini. Uz to, dobit ćete i osobni neograničeni Scrapbox za sve crafting komponente koje želite spremiti te Survival Tent koji sadržava Stash, Sleeping Bag, Scrapbox i Cooking Station, a moći ćemo ga iskoristiti i za fast travel, bez trošenja capsa. Ako odlučite izdvojiti gore navedenu svotu novca, dobit ćete i Ranger Armor Outfit i jedinstvene ikonice i emoteove. Je li ovo ponuda koja se ne odbija? Teško.

Dodajmo još da su se iz Bethesde pohvalili kako slušaju korisničku povratnu informaciju te da će nastaviti razvijati svoj servis i u narednim godinama. Ako ovako nastave, stvarno im moramo zaželjeti svu sreću, jer… bit će im potrebna. 

Fallout 1st premium pretplata već je dostupna, a pretplatiti se možete ovdje.