Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 kreće za nešto malo više od tjedan dana, a kao i prošle godine jedna od glavnih atrakcija na sajmu je spektakularna, nikad veća i sadržajnija Kviki Battle Royale Arena

Osim što je Kviki službena grickalica jednog od najvećih gaming sajmova i festivala na svijetu ove godine očekuje vas pravo battle royale ludilo, a uz Fortnite ćete u Kviki Battle Royale Areni moći zaigrati i Apex Legends.

Stoga vas na Reboot InfoGameru 2019 – powered by A1 u Kviki Battle Royale Areni očekuje preko 50 PCeva i PlayStation konzola  na kojima ćete moći zaigrati najpopularnije battle royaleove na svijetu, a ove godine Kviki je osigurao i nagrade za sudionike koji će prezentirati svoj brutalan skill na cijelom sajmu! Zato potražite Kviki maskotu gdje god da se nalazite.

U Kviki Battle Royale Areni očekuje vas preko 50 računala i PS konzola, hrpa nagrada i najspektakularnije battle royale iskustvo za sve fanove najpopularnijeg žanra na svijetu!

Osim toga, zadovoljstvo nam je i najaviti kako će Kviki imati posebne giveawaye na dvije različite pozornice stoga nas svakako nastavite pratiti kako biste saznali sve informacije o spektakularnom sadržaju na Reboot InfoGameru 2019 – powered by A1. 

Ukoliko već dosad niste, svoje ulaznice (kako redovne jednodnevne i šestodnevne, tako i VIP ulaznice) osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets. Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 bit će spektakl koji ne želite propustiti, a svima onima koji žele kupiti posebne VIP pakete i ulaznice ističemo da su iste sada u posljednjoj fazi rasprodaje te su dostupne u izrazito limitiranim količinama!