Kao što je i bilo najavljeno prije tjedan dana, od sinoć je u Blizzardovoj FPS uspješnici Overwatch dostupan novi event u sklopu Kineske nove godine (Lunar New Year) pod imenom Year of the Pig te je napokon poznato što sve donosi.

Kako je navedeno u službenoj izjavi o eventu, s njime su otključane stotine sezonskih kozmetičkih predmeta (to, naravno, uključuje i nove i stare predmete vezane uz eventove Kineske nove godine), a od tih stotina predmeta, osam je potpuno novih skinova.

Naravno, tu su i novi tematski Highlight introi, emoteovi i sprejevi za nekoliko različitih heroja, a kako to sve izgleda, pogledajte u novome videu koji je objavljen na službenome Overwatch YouTube kanalu:

Dakle, od spomenutih novih osam skinova, njih šest su ranga LegendaryLü Bu Reaper, Guan Yu Reinhardt, Zhuge Liang Zenyatta, Hong Gildong Tracer, Zhang Fei Torbjörn i Huang Zhong Hanzo te dva skina ranga EpicSanye Orisa i General Brigitte (klik na bilo koju sliku za otvaranje galerije).

Osim spomenutih novih skinova, event donosi i tematske mape u modu Capture the Flag, pa je tako mapa Busan ovoga puta dobila svoju novu CTF Year of the Pig verziju, a s njom su posebno za mod CTF i Kinesku novu godinu ponovno vraćene tematski uređene mape Ayutthaya i Lijiang Tower iz prethodna dva Lunar New Year eventa.

Overwatch event Year of the Pig dostupan je od jučer (24. siječnja) i traje sve do 18. veljače, tako da imate dovoljno vremena osvojiti sve skinove i ostale kozmetičke predmete te se ugodno zabaviti na tematski uređenim mapama moda Capture the Flag.

Ukoliko želite vidjeti sve slike novih i starih tematskih skinova i video isječke emoteova i highlight introa u sklopu eventa Year of the Pig, prigodno su izlistani na jednom mjestu putem službene web stranice Overwatcha – ovdje.