Poznati i hvaljeni razvojni tim Larian Studios, koji se proslavio odličnim RPG igrama serijala Divinity: Original Sin, već neko vrijeme radi na igri Baldur’s Gate III – novom nastavku, prema mnogima, jednog od najboljih RPG-ova na svijetu. Već mjesecima nismo čuli ništa novo o igri (gotovo pa otkako je najavljena prošloga ljeta), a iz studija sada stiže teaser da se “nešto kuha”.

Ako je suditi po novom video teaseru koji dolazi sa službenog twitter profila igre Baldur’s Gate III, ono što se kuha i dolazi 27. veljače bit će svojevrsni svježi “behind the scenes” pogled na daljnji proces razvoja jednog od najočekivanijih nastavaka ikad.

Naravno, iz Lariana nisu specificirali hoćemo li 27. veljače dobiti novi “cinematic” trailer ili možda čak i prikaz gameplaya, stoga izvlačimo zaključke iz ovog novog teasera, u kojem možemo vidjeti motion capture glumce, programere, dizajnere, artiste, ali i čitavi orkestar koji je očigledno u procesu snimanja soundtracka za Baldur’s Gate III.

Što god to bilo, sa sigurnošću znamo da ćemo novosti o igri Baldur’s Gate III napokon dobiti 27. veljače, stoga si zabilježite taj datum u svoje kalendare. Mi hoćemo!