Iako smo već ranije dobili glasinu o postojanju novog nastavka u serijalu Baldur’s Gate, na današnjem obraćanju Stadia Connect dobili smo službenu vijest kako nam stiže Baldur’s Gate III te da će biti dostupan i na platformi Google Stadia!

Iako nismo dobili puno informacija, dobili smo kratak teaser trailer.

Razvojni studio Larian Studios, koji nam je prethodno donio serijal Divinity: Original Sin i koji je zaslužan za dugoočekivani novi nastavak u serijalu Baldur’s Gate rekao je kako je ovo najambicioznija igra koju su dosad radili i da su morali čak utrostručiti veličinu studija kako bi osigurali da Baldur’s Gate III bude najbolji do sada.

Nažalost, nismo dobili informacije o datumu izlaska, no nadamo se kako ćemo ga dobiti u narednim danima kad krene E3 ludilo!

Također, iako se prvotno pretpostavljalo da bi igra mogla biti ekskluziva za platformu Google Stadia, čini se da to neće biti tako, već da će, kako biste i očekivali, generalno biti dostupna za PC. Više informacija očekujemo uskoro. Dotada, u nastavku pogledajte prvi najavni trailer, prikazan u sklopu eventa Stadia Connect.