Sredinom kolovoza prošle godine je inXile Entertainment izdao The Bard’s Tale Trilogy, ali u nedovršenom stanju. Uljepšavanje i moderniziranje ovih RPG-ova koji su pomogli definirati danas mnogima drag žanr krenulo je najprije s prvom igrom u trilogiji, koja je tada bila dostupna, dok su za druge dvije igrači morali čekati. The Destiny Knight je izašla nakon par mjeseci, da bi sada konačno stigla i treća igra koja je bila u planu do kraja 2018. godine.

Igra je danas dobila ogromnu nadogradnju koja uključuje treću igru, Thief of Fate, kao i Legacy mod. Osim cijele nove igre, za koju razvojni tim kaže da je izuzetno opsežna, stigao je mod koji će igračima na početku ponuditi da zaigraju igre kao što su bile u 80-tim godinama prošlog stoljeća. Cijeli popis promjena je prilično dugačak, pa ako vas zanima možete ga sami proučiti ovdje.

The Bard’s Tale Trilogy dostupan je za PC putem Steama i GOG-a, a na oba servisa ćete morati za igre izdvojiti 12,49 eura. Uz izdavanje nove igre dobili smo i novi trailer, a sve druge informacije o ovim reizdanjima možete pronaći na službenim stranicama.