Kentucky Route Zero hvaljena je epizodna point’n’click avantura, čija je prva epizoda za PC izašla prije sad već punih sedam godina, 7. siječnja 2013. Sada, 28. siječnja 2020. izlazi i Act V, odnosno peta i posljednja epizoda, a spomenuti datum istovremeno označava i konačni dolazak igre na konzole PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Ova posljednja velika nadogradnja koja uključuje petu i posljednju epizodu, donosi i brojne druge novosti. Kako navode iz razvojnog studija Cardboard Computer, posljednja nadogradnja uključuje i međupoglavlja, lokalizaciju za 8 različitih jezika i brojna druga poboljšanja. S obzirom da uz taj novi update igra dolazi i na konzole, studio je odlučio upakirati ju u jednu kompletnu cjelinu koja sada nosi ime Kentucky Route Zero: TV Edition.

Povodom objave skorog izlaska pete i posljednje epizode Act V te dolaska igre na konzole u obliku kompletiranog paketa TV Edition, stigao je i novi trailer koji možete pogledati u nastavku. Izuzev toga, ostaje vam čekati 28. siječnja te, ako ju već niste kupili, igru nabaviti za PC putem Steama ili na spomenuti datum za PlayStation 4, Xbox One ili Nintendo Switch. Za više informacija o Kentucky Route Zero, njezinoj radnji i interesantnim likovima, posjetite i službenu stranicu igre na ovome linku.