Next-gen akcijska avantura Kena: Bridge of Spirits, premijerno najavljena ovoga lipnja na Sonyjevom velikom live eventu PS5: The Future of Gaming ipak neće biti spremna za izlazak na blagdane 2020. uz izlazak konzole PlayStation 5, već je pomaknuta na početak 2021. godine.

Vijest o odgodi dolazi putem službenoga twitter profila igre, a u tweetu razvojni studio Ember Lab ističe da je ova godina zaista bila izazovna, a kompletni prelazak studija na rad od doma usred pandemije koronavirusa usporio je razvoj. Studio je zato donio odluku da izlazak igre prebace na prvi kvartal 2021. godine, no zasada nisu ponudili konkretni datum.

Ovu odluku nismo donijeli olako, ali osjećamo da je to najbolje za igru i blagostanje našeg tima. Iskoristit ćemo to vrijeme kako bismo ju ispolirali na razini koju zaslužuje i kako bismo isporučili iskustvo koje se podudara s našom vizijom i vašim očekivanjima“, ističu iz studija Ember Lab u novom tweetu.

Tako interesantna akcijska avantura Kena: Bridge of Spirits po novome izlazi početkom 2021. godine, kada stiže na PC (ekskluzivno za Epic Games Store) te na PlayStation 4 i PlayStation 5.