Sredinom prošloga mjeseca internetom se proširila glasina da odlična hvaljena i višestruko nagrađivana akcijska avantura i PS4 ekskluziva Horizon Zero Dawn razvojnog studija Guerrilla Games dolazi na PC. Danas ta glasina dobiva novu dubinu, jer se na francuskoj verziji Amazona pojavilo izlistanje za PC verziju igre.

Vijest o tome putem twittera je podijelio korisnik Nibel, već svima od prije poznat kao osoba koja prije vremena javlja relativno pouzdane procurene informacije, a tako je i ovoga puta podijelio screenshot i direktni link praktički prazne Amazon stranice za PC verziju igre Horizon Zero Dawn, na kojoj se jasno vidi da se radi o platformi Windows.

Sama Amazon stranica PC verzije igre u trenutku pisanja ovoga teksta još uvijek nije uklonjena te ju osobno možete vidjeti i posjetiti na francuskome Amazonu klikom na ovaj link. Nibel na kraju tweeta značajno ističe kako Horizon Zero Dawn 28. veljače (za samo dva dana) slavi treću godišnjicu od izlaska, nagovještavajući kako ovo izlistanje za PC verziju igre potencijalno i ima smisla.

Podsjećamo, sredinom prošloga mjeseca pisali smo o postojanju PC verzije igre Horizon Zero Dawn, o čemu je originalno izvjestio ugledni novinar Jason Schreier s portala Kotaku, govoreći tada da je vijest o tome dobio od tri različite osobe koje su upoznate s planovima Sonyja.