Izdavačka kuća Iceberg Interactive i razvojni tim Fugitive Games potvrdili su da je njihova svemirska simulacija/avantura Into the Stars napokon napustila Steamov Early Access. Igra je u svojoj konačnoj verziji na Steamu dostupna po cijeni od 19,99 eura.

Sa službenim lansiranjem Into the Stars dobio je nove misije, obnovljene postojeće sadržaje i novi exploration mod koji prema riječima razvojnog tima zaokružuje igraće iskustvo. Povrh novih sadržaja igra je u finalnoj verziji dobila prijevode na nekoliko svjetskih jezika, među kojima su njemački, španjolski, talijanski, francuski i poljski jezik.

„Early Access program iskoristili smo u potpunosti. Povratne informacije koje smo dobili omogućile su nam da napravimo bolju igru i igračima ponudimo vrhunsko iskustvo.“ – napisao je u objavi za medije Fugitive Gamesov Ben Jones. „S ogromnim živim svijetom Into the Stars igračima će ponuditi beskonačno mnogo zabave i mogućnosti da istražuju.“

Into the Stars je svemirska simulacija preživljavanja otvorenog tipa koja donosi impresivan i opširan svijet temeljen na Unreal Engineu 4. Igra nas postavlja u ulogu kapetana i od nas traži da lutamo bespućima svemira u potrazi za planetom koji bi mogao zamijeniti Zemlju. Više informacija potražite ovdje.