Veliki mjesec ispunjen spektakularnim naslovima je iza nas. Neke od najočekivanijihi igara godine obradovale su igrače na svim glavnim platformama, a mi smo pripremili novi popis igara koje nas očekuju u studenom.

Song of Nunu: A League of Legends Story

PC, PS5, PS4, XBO, XSX, NS

1. studeni

Spinoff League of Legendsa, Song of Nunu, priča o dječaku i njegovom najboljem prijatelju jetiju. Igra iz trećeg lica upoznaje nas sa šampionom Nunuom koji je u potrazi za svojom majkom, a u snježnoj avanturi mu pomaže dražesni, ali moćni, jeti Willump. Avanturistički singleplayer razvija Tequila Works, a čitava stvar djeluje vrlo simpatično i family friendly. Na platforme stiže sutra, 1. studenog!

RoboCop: Rogue City

PC, PS5, XSX

2. studeni

Baziran na originalnim filmovima RoboCop s kraja osamdesetih i početka devedesetih, stiže RoboCop: Rogue City. Dugoočekivana pucačina iz prvog lica donosi čistku kriminalne aktivnosti u našem gradu Old Detroit gdje ćemo se kao nitko drugi nego RoboCop suočiti s najtvrđim gradskim krimosima uz pomoć legendarnog pištolja Auto 9 s beskonačno municije!

The Talos Principle II

PC, PS5, XSX

2. studeni

Istog dana kad i RoboCop, očekujemo hrvatski puzzler The Talos Principle 2, nastavak uspješnog prvog dijela iz 2014. koji će uskoro proslaviti svoju 10. godišnjicu. Croteam je igračima spremio predivan ručno rađen svijet, intrigantne zagonetke i priliku da prošire znanje postojećeg svijeta Talosa s “još više zagonetki, novom mehanikom, bogatijom pričom, više tajni za otkrivanje i najvećim, najčudnijim svijetom” koji je tim ikada izgradio.

WarioWare: Move It!

NS

3. studeni

Na omiljeni Nintendov Switch ovaj petak stiže prava party poslastica. WarioWare: Move It! predstavlja 11. instalaciju serijala WarioWare i drugu verziju koja je rađena za Switch. Story Mode način sastoji se od različitih faza mikro igara na čijem kraju igrače očekuje završni boss. Igra podržava lokalni Party Mode za 2 do 4 igrača u više od 200 mini igara od koje svaka traje po “nekoliko urnebesnih sekundi”.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

PC, PS5, PS4, XBO, XSX

9. studeni

SEGA-ina akcijska avantura Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name donosi svježi zaokret u tradicionalnoj Beat ’em up formuli uvođenjem novog stila borbe za glavnog lika Kazuma Kiryua. Igrači se mogu dinamički prebacivati između klasične Yakuza melee borbe i novog  stila “Agent” orijentiranog na brzinu, preciznost i gadgete. S potonjim, igrači mogu koristiti opremu visoke tehnologije, kao što su žice za elektrificiranje, kako bi pristupili borbi na nov način.

Call of Duty: Modern Warfare III

PC, PS5, PS4, XBO, XSX

10. studeni

Sljedeći petak će fanovi pucačine Call of Duty stati rame uz rame s članovima specijalne postrojbe 141 koji će se po tko zna koji put obračunati s poznatim zlikovcem Makarovom. Activision je s nama već podijelio brojne detalje koji opisuju što sve možemo očekivati od trećeg dijela reboota modernog Modern Warfarea III i njegove multiplayer inačice. MWIII uključuje povratak 16 multiplayer mapa iz originalnog MWII, najveću zombi mapa do sad, nove misije Open Combat i direktni nastavak priče drugog dijela iz prošle godine. MWIII stiže na 10. studenog, sljedeći tjedan.

Super Mario RPG

NS

17. studeni

Najavljen na lipanjskom Nintendo Directu, Super Mario RPG predstavlja remake igre iz 1996. godine koji će sadržavati punu 3D grafiku, nove borbene mehanike uključujući “trostruke poteze” i još puno inovacija kao što je uvođenje bestijarija za pregled neprijatelja, teži revanši bossova, opcija biranja između originalne glazbe ili nove koju je kreirala Yoko Shimomura.