Ukoliko ste mislili da može proći tjedan bez barem jedne vijesti vezane uz Cyberpunk 2077, grdno se varate. Tako je poznati poljski studio CD Projekt RED sinoć objavio da nas treća epizoda live eventa Night City Wire očekuje idućega petka 18. rujna.

Vijest o trećoj epizodi, kao i dosada, objavljena je putem službenoga twitter profila igre, a kroz taj novi tweet, studio nam daje do znanja da će nas u trećoj epizodi provesti kroz sami grad Night City te ćemo kroz “turu” gradom obići mnogobrojne bande (hint na njih podijeljen je u kratkom video isječku u novom tweetu). Također, epizoda će se baviti i stvaranjem same glazbe i originalnog soundtracka za Cyberpunk 2077. (dok smo u prethodnoj epizodi mogli saznati kako je za potrebe igre stvarni švedski hardcore punk bend Refused postao fiktivni bend SAMURAI)

Treću epizodu livestreama Night City Wire, kao i dosad, moći ćemo uživo gledati putem CD Projektovog službenog twitch kanala na ovome linku, a točno vrijeme kada se odvija je petak 18. rujna u 18h po našem vremenu. Dotada, što smo još sve saznali u prethodnoj, odnosno drugoj epizodi koja se održala 10. kolovoza, saznajte na ovome linku.

U drugim vijestima vezanima uz igru, prije tjedan dana saznali smo da će multiplayer komponenta imati mikrotransakcije, ali i da je CD Projekt RED sada siguran da igra više neće biti odgođena. Odlično, jer Cyberpunk 2077 izlazi “već” 19. studenog za PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 i Xbox Series X.