Bez pardona možemo reći da je Cyberpunk 2077 postao najočekivanija igra generacije. No, nakon više od nekoliko očekivanih i neočekivanih odgoda, početkom ovoga ljeta, odnosno u lipnju stigla je i posljednja odgoda, kada je izlazak igre prebačen na 19. studeni. CD Projekt RED sada nas (ponovno) uvjerava da je to konačni i posljednji datum izlaska te da neće biti novih odgoda

Vijest o tome da je poznati poljski studio CDPR sada siguran da igra više neće biti odgođena dolazi putem njihova novog financijskog izvještaja za prvu polovicu fiskalne godine 2020., objavljenog u formatu videa. U videu nam se obraća glavni financijski direktor Piotr Nielubowicz, koji video počinje općenitim informacijama o tome da je prošlo gotovo šest mjeseci otkako se CD Projekt RED gotovo u potpunosti preselio na rad od doma usred pandemije koronavirusa.

Naravno, takav način rada suočio ih je s određenim izazovima, a iako su još u travnju isticali kako rad od doma ne utječe na njihovu produktivnost i projekte na kojima rade, očigledno su naišli na određene probleme s kojima se sada konačno dobro nose. Iz te činjenice (uz brojne druge financijske informacije i brojke), proizlazi informacija da će do idućega financijskog izvještaja (u prosincu) Cyberpunk 2077 već biti vani, odnosno da igra izlazi kako je i planirano.

Prije izlaska, očekuje nas još informacija o igri, a te informacije dobivat ćemo kroz nadolazeće epizode sad već poznatog live eventa Night City Wire, a dotada podsjećamo da Cyberpunk 2077 izlazi 19. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One, ali i za next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X.