Dosadašnja PC i Xbox One ekskluziva, odlični kompetitivni survival horor FPS Hunt: Showdown poznatog razvojnog studija Crytek (Crysis) dobio je konačni datum izlaska na PlayStation 4.

Naime, igra je prvenstveno za PC izašla prošloga ljeta, 27. kolovoza 2019., a potom za Xbox One manje od mjesec dana kasnije – 19. rujna, a razvojni studio Crytek danas je najavio da verzija za PlayStation 4 napokon izlazi 18. veljače, odnosno za mjesec dana u trenutku pisanja ovoga teksta.

No, konačni dolazak igre na PlayStation nije jedina velika novost koju je studio podijelio vezano uz Hunt: Showdown. Tako smo saznali da imaju plan u skorijoj budućnosti dodati i opciju za cross-play te će igrači na obje konzole (PlayStation 4 i Xbox One) moći igrati zajedno. Osim toga, u samu igru stiže i hrpa novog sadržaja, kao što su nova mapa, solo PvE mod u kojem ćemo moći igrati bez drugih igrača i samo protiv AI neprijatelja, zatim live eventovi te customizacija odjeće.

Tu su i brojna tehnička i gameplay poboljšanja koja uskoro stižu u PC verziju igre kroz nadogradnju 1.2, a samo neka od njih su timovi od troje igrača, napredniji tutorial, poboljšanja servera, poboljšane performanse client CPU-a i brojni ispravci bugova. Za sve vlasnike Xboxa, pak, stiže i fizička kopija igre koja će se 18. veljače (istovremeno kada stiže i digitalna verzija za PS4) naći na policama brojnih dućana.

Sve to i još puno toga studio ističe u velikoj najavi, koju u cijelosti možete pročitati na ovome linku.