Humble Bundle je krajem prošlog tjedna pokrenuo svoju veliku ljetnu rasprodaju, ali ih to nije spriječilo da u utorak, kada u prodaju stavljaju nove pakete, igračima ponude novi. Nazvali su ga Humble Unity Bundle koji osim softvera za stvaranje igara sadrži i igre.

U tipičnom Humble Bundle stilu postoje tri cjenovna ranga u kojima se nalaze različite stvari. U najjeftinijem, koji košta jedan američki dolar, kriju se Steam ključevi za avanture Oxenfree i AER Memories of Old uz Inventory Pro, UFPS: Ultimate FPS i FlowCanvas.

Druga kategorija košta 11,64 američka dolara i ima RPG Wasteland 2 Director’s Cut, survival igru Final Station i avanturu Last Day of June, a od softvera ćete dobiti Realistic Effects Pack 4, Ultimate Game Music Collection i GameFlow.

Za posljednju kategoriju morat ćete izdvojiti minimalno 15 američkih dolara i uz sve prijašnje stvari dobit ćete RPG Torment: Tides of Numenera i strateško šuljalačku igru Shadow Tactics: Blades of the Shogun, kao i Discover Unity Game Development – From Zero to 12 Games, uMMORPG, Heroic Fantasy Creatures Full Pack Volume 1, Universal Sound FX i Gaia.

Dio prihoda od svake kupovine ide u smjeru u udruge Girls Who Code, a Humble kaže kako je stvarna vrijednost ovog paketa 1593 američka dolara. Ako ste zainteresirani, Humble Unity Bundle možete naredna dva tjedna kupiti na ovim stranicama, a ako vas zanima što se nudi u ljetnoj rasprodaji zaputite se ovdje.