Čini se da su se dva u posljednje vrijeme najistaknutija indie i AA izdavača – Devolver Digital i Raw Fury istovremeno odlučili na proljetno čišćenje, pa su putem PC platforme Steam pokrenuli svoje velike proljetnje rasprodaje igara čiji popusti idu i do 90%.

Popis obje rasprodaje zajedno uključuje više od stotinu različitih igara, što starih, što novijih, a što poprilično novih. Neke su izašle tek prije mjesec dana, druge unutar posljednjih nekoliko tjedana, a Devolver Digitalova crno-bijela samurajska avantura Trek to Yomi koja je na 10% popusta doslovno je izašla jučer.

KLIKNI OVDJE ZA RAW FURY RASPRODAJU

Na astronomskom popustu od 90% ukupno je devet igara. Šest je iz Devolver Digitala (tu su se našle i hrvatske igre studija Croteam kao što su Serious Sam 3 i The Talos Principle te prethodne dvije igre serijala Shadow Warrior iz razvojnog studija Flying Wild Hog). Ostale tri igre na 90% popusta su iz Raw Furyja, a to su GoNNER, Tormentor❌Punisher i Uurnog Uurnlimited.

U ostalim kategorijama koje variraju od 10 pa sve do 80% naći će se tu u principu čitavi Raw Fury katalog igara koje se zaista isplati zaigrati (istaknut ćemo samo neke kao što su Kingdom: Two Crowns, Mosaic, Dandara, West of Dead, Backbone, Call of the Sea i Sable). Isto je i s pozamašnim katalogom Devolver Digitala koji je snizio i igre kao što su Weird West (25% popusta) i Shadow Warrior 3 (40% popusta) koje su izašle u ožujku, dok je nagrađivani Inscryption na 30% popusta, Hotline Miami 1 i 2 su na 80% popusta itd.

KLIKNI OVDJE ZA DEVOLVER DIGITAL RASPRODAJU