Već neko vrijeme Humble Bundle nije imao neki veći ili značajniji paket igara, ali su sada ljubiteljima indija pripremili veliku tjednu rasprodaju uglavnom poznatih naslova. Nazvali su je Indie Mega Week i kao šo joj ime kaže, trajat će do sljedećeg ponedjeljka.

Maksimalan popust kojeg možete ostvariti iznosi 90 posto, a mi ćemo izdvojiti neke ponude koje se čine privlačnim. Odličan spoj strategije i RPG-a Frostpunk prodaje se za 25,49 eura, akcijska avantura koja se bavi psihičkim poremećajima, Hellblade: Senua’s Sacrifice, prodaje se za 17,99 eura, logička igra The Witness košta 13,99 eura, predivno animirani platformer Cuphead možete nabaviti za 15,99 eura, rogue-like metoridvania Dead Cells uskoro izlazi iz Early Accessa i košta 19,99 eura, razum možete gubiti u RPG-u Darkest Dungeon za 6,59 eura i zajedno s prijateljima pokušati deaktivirati bombe kroz Keep Talking and Nobody Explodes za 5,19 eura.

To je samo mali dio ponude, a ako sami želite vidjeti ostatak kojeg je Humble Bundle pripremio, bacite oko na njihovim stranicama. Kao što smo rekli, rasprodaja traje tjedan dana, a Humble Monthly pretplatnici imaju dodatnih 10 posto popusta na sve kupovine. Više informacija o svemu što dobivate ako se odlučite mjesečno plaćati 12 američkih dolara, više informacija ćete pronaći ovdje.