Humble Bundle nas je u prošlosti više puta nagradio besplatnim igrama, a ovoga puta na raspolaganju nam stoji DiRT Rally. Ako ste zaljubljenik u rally simulacije vožnje, sigurni smo da će vam se svidjeti ova Codemastersova igra, koja je izdana 2015. godine, a u međuvremenu je dobila i svoj prvi nastavak.

DiRT Rally vodi nas na preko 70 asfaltiranih i off-road staza od Pikes Peaka u SAD-u, preko Powysa (Wales), Monte Carla i Argolisa (Grčka), pa sve do snijegom prekrivene Švedske i prekrasne Finske. Napeto iskustvo vožnje možemo iskusiti uz veći broj vozila širokog raspona klasa, poput automobila iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, ali i novijih vozila iz 2000-ih. Igru je moguće zaigrati kroz više modova, poput Custom Rally eventova, službenog FIA World RallyCross Championshipa, Rally Championshipa te putem multiplayera.

Službeni datum izlaska na PC-ju bio je 7. prosinac 2015. godine, a na PlayStation 4 i Xbox One igra je stigla 5. travnja 2016. godine. Početkom ove godine izašao je i nastavak pod imenom Dirt Rally 2.0 za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

DiRT Rally moguće je besplatno preuzeti putem ovog linka do nedjelje, 1. rujna u 19:00h po našem vremenu. Jedini uvjet su prijava na Humble Bundleov newsletter i važeći Steam account.